Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هشتم آبان جاری بود که عملیات اجرایی احداث تقاطع غیر هم‌سطح میدان شهدای دانشجو در شهرستان نجف‌آباد با حضور مسوولان استان اصفهان آغاز و اخبار آن منتشر شد اما آنچه پس‌ازآن بیشتر موردتوجه قرار گرفت، تخریب بخشی از دیوار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با یک دستگاه لودر بود.

در فیلمی که از این اتفاق در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده است، ابوالفضل ابو ترابی فرد نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس، سوار بر یک دستگاه لودر و در کنار دست راننده ایستاده است و این لودر بخشی از دیوار دانشگاه آزاد نجف‌آباد را تخریب می‌کند و تعدادی نیز در حال تصویربرداری از این اتفاق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اطلاعات و اخبار منتشرشده، این بخش از دیوار دانشگاه آزاد نجف‌آباد که در جنوب اراضی این مجموعه آموزشی قرار دارد در مسیر آزادسازی طرح عمرانی تقاطع غیر هم‌سطح دانشجوست که اجرایی شدن این طرح عمرانی نقش بسزایی در بهبود وضعیت تردد و ترافیک و ایمن‌سازی مسیر در آن منطقه خواهد داشت.

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون به دنبال بازنشر گسترده فیلم مذکور در شبکه‌های اجتماعی، در مصاحبه‌هایی که با برخی از رسانه‌ها داشت به دلایل این کار خود اشاره کرد و گفت که با مسوولیت شخصی این کار را انجام داده و علت اقدام وی، کاغذبازی اداری در اعلام نظر و تعیین تکلیف بوده و خواهان سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی تقاطع دانشجوست.

ابو ترابی فرد در پاسخ به اینکه این اقدام به استناد کدام قانون انجام شد، گفت: حفظ جان مردم از اوجب واجبات است و وقتی هرلحظه ممکن است کشته دهیم، حفظ جان مردم باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به‌قرار گرفتن دانشگاه آزاد نجف‌آباد در شمال میدان دانشگاه و محل تلاقی محور شرقی و غربی استان، گفت: تردد سنگینی در این مسیر وجود دارد و ناایمن است به همین دلیل از سه سال گذشته درگیر ردیف دار شدن بودجه طرح عمرانی (احداث تقاطع غیر هم‌سطح دانشجو) بودیم و یک ماه گذشته در مذاکره با دانشگاه آزاد نجف‌آباد مقرر شد به آن‌ها فرصت یک‌هفته‌ای برای انجام مقدمات کار برای آزادسازی مسیر جهت آغاز عملیات اجرایی این طرح داده شود.

ابو ترابی فرد ضمن تشکر از رییس دانشگاه آزاد نجف‌آباد، از کاغذبازی پیچیده و ساختار نظام اداری، انتقاد کرد و افزود: باوجود تماس تلفنی پس از یک ماه جوابی از دانشگاه آزاد داده نشد درحالی‌که هرلحظه ممکن است حادثه غم‌انگیزی در این محور اتفاق بیفتد مانند آنچه چند سال قبل برای سرویس رفت‌وآمد دانشجویان این دانشگاه اتفاق افتاد.

از طرفی، روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد درباره این اتفاق بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد:  روز سه‌شنبه چهارم آبان تنها پس از گذشت هشت روز از ابلاغ نقشه‌های اجرایی و تقاضای آزادسازی به دانشگاه و پس از اتمام مراسم کلنگ‌زنی طرح که با حضور استاندار و مسئولان شهرستان و استان انجام شد، در کمال ناباوری پیمانکار پروژه در معیت نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در اقدامی کاملاً غیرقانونی و خارج از عرف و بدون هرگونه هماهنگی قبلی و بدون اخذ مجوز، اقدام به تخریب بخشی از دیوارهای دانشگاه می‌نماید که متأسفانه تصاویر آن در فضای مجازی منتشر و موجب وهن به دانشگاه شد .

در ادامه این بیانیه آمده است:  این واحد دانشگاهی به دلیل عمل به وظایف و مسوولیت‌های قانونی خود در اسرع وقت موضوع را پیگیری و مکاتبات لازم را با مسوولان شهرستان و مقامات قضایی انجام می‌دهد و ضمن اعلام اعتراض شدید نسبت به این اقدام غیرقانونی و ساختارشکنانِه، خواستار توقف فوری هرگونه عملیات عمرانی تا قبل از طی شدن مراحل اداری، عقد توافقنامه و تعهدات شهرداری و اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح دانشگاه آزاد اسلامی می‌شود که این موضوع انجام و کلیه عملیات متوقف می‌شود ضمن اینکه در این مکاتبات، دانشگاه حق خود را در پیگیری قضایی موضوع محفوظ نگه می‌دارد».

در بیانیه دانشگاه آزاد نجف‌آباد تأکید شده است: احداث تقاطع غیرهمسطح در میدان شهدای دانشجو که از نقاط حادثه‌خیز و ناایمن استان است، به دلیل هم‌جواری با دانشگاه و اینکه محل تردد روزانه دانشجویان، اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی است همواره یکی از مطالبات جدی دانشگاه از مسوولان شهرستان و استان بوده و کمک به این پروژه و به نتیجه رساندن آن را نیز (البته به‌صورت قانونمند و بدون ایجاد هرگونه حاشیه و اقدام ساختارشکنانه) پیگیری کرده است.

بر اساس بیانیه دانشگاه آزاد نجف‌آباد، تقاضای رسمی آزادسازی حدود چهار مترمربع از اراضی حاشیه جنوبی دانشگاه به انضمام نقشه‌های اجرایی این طرح در ۲۵ مهر امسال به این دانشگاه اعلام شد و دانشگاه نیز موضوع را به‌منظور انجام مراحل اداری و اخذ مجوزهای لازم از مراجع بالادستی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار قرارداد که مراحل اداری آن با پیگیری‌های مداوم و مستمر در حال نهایی شدن است.

مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه آزاد نجف‌آباد نیز به خبرنگار ایرنا گفت که بیانیه صادرشده از سوی روابط عمومی این مرکز درباره تخریب بخشی از دیوار دانشگاه، فصل الخطاب است.

مهدی شانه روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس بیانیه مذکور، ما حق پیگیری قضایی درباره این اقدام را برای خود محفوظ می داریم اما ممکن است این کار انجام شود یا نشود.

وی خاطرنشان کرد: ما شکواییه قضایی در این رابطه به مراجع مربوطه ندادیم.

شانه تاکید کرد که احداث تقاطع غیر همسطح شهدای دانشجو در نجف آباد خدمتی به مردم و دانشجویان است و دانشگاه آزاد نجف آباد کمال همکاری را در این زمینه خواهد داشت. 

به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی تقاطع غیر همسطح شهدای دانشجو  به طول ۸۰۰ متر و عرض ۲۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت و راه و شهرسازی سه شنبه گذشته آغاز شد.

تقاطع غیر هم‌سطح شهدای دانشجو در کمربندی شمال غربی نجف‌آباد، ابتدای ورودی دانشگاه آزاد اسلامی احداث می‌شود و اجرای این پروژه نیازمند آزادسازی محوطه اطراف از جمله دیوار بیرونی دانشگاه آزاد نجف آباد است.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد نماینده مجلس شورای اسلامی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد نماینده مجلس شورای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد نماینده مجلس شورای اسلامی اصفهان دانشگاه آزاد نجف آباد دانشگاه آزاد اسلامی دیوار دانشگاه آزاد دیوار دانشگاه تقاطع غیر هم سطح احداث تقاطع غیر عملیات اجرایی بخشی از دیوار شهدای دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۵۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی(ره) ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سیاست‌های تأمین اجتماعی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (ره) نامه‌ای خطاب به سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشت.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

«سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیر کارگر می‌شود، مدت‌ها پیش ابلاغ شده است، رئیس جمهور محترم هم دستور داده که آئین‌نامه‌هایش تهیه بشود؛ منتها آنطور که به بنده گزارش کرده‌اند، تا حالا کار‌هایی که باید انجام می‌گرفت، درست و کامل انجام نشده».
بیانات دیدار با کارگران ۰۵ /۰۲/۱۴۰۳
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
و نمایندگان مجلس شورای اسلامی.
احتراماً سلام علیکم

متن سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۱ به شرح زیر منتشر شد:
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند (ج_۱) الزامات تحقق سیاست‌های کلی نظام، قوه‌ی مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه‌ی قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه‌ی جامع تحقق این سیاست‌ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند. ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی ۲۱/۰۱/۱۴۰۱

باتوجه به گذشت بیشتر از دوسال از ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی توسط مقام معظم رهبری و ارائه نشدن لایحه‌ای از طرف نهاد‌های ذی‌ربط، در ادامه به ذکر برخی نکات جهت ضروری بودن اصلاحات در بدنه جامعه، می‌پردازیم:

ناظر به اهمیت مؤلفه‌هایی به رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی در هر جامعه‌ای، سالم و کارامد بودن آن‌ها برای امنیت، سلامت و وضعیت رفاهی آن جامعه ضروری و مبرهن است.
حال آنکه با نگاهی به شرایط فعلیِ رفاهی کشور، وضعیت نامطلوب آن بیشتر از هر زمانی به چشم می‌خورد.
نابسامانی و ناترازی در صندوق‌های بازنسشتگی، آن‌ها را مجبور به استقراض از بانک‌ها کرده که به موجب آن افزایش نقدینگی را به همراه داشته و باعث افزایش تورم در جامعه شده و می‌شود. این خود باعث کوچک‌تر شدن سفره‌ی مردم است. مشکلاتی از این دست نه‌تن‌ها نارضایتی افراد بیمه پرداز و مستمری بگیر را در پی دارد بلکه گریبان اکثر مردم جامعه را نیز گرفته است.


افزایش تورم و در پی آن افزایش فقر در جامعه که قسمتی از آن به سیاست‌های کهنه و مریض در همین حوزه‌ی تأمین اجتماعی بر می‌گردد، باعث شده که چرخه‌ی فلج کننده‌ی نقدینگی، تورم و فقر تکرار شود و توان قشر ضعیف جامعه روز به روز زیر بار مشکلات اقتصادی کمتر شود. این خود تهدیدی برای نسل‌های بعدی است و آینده جامعه را با خطراتی از جمله پیری جمعیت و ... مواجهه می‌کند.
این چرخه‌ی معیوب کلیدش در دست دستگاه‌های دولتی از این جیب به آن جیب می‌شود در حالی که با استقرار یک نظام تأمین اجتماعی جامع، کارآمد، فراگیر و چند لایه احتمال بهبود یافتنش بسیار بالا است.
اکنون با وجود گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی و اتمام مهلت شش ماهه‌ی آن‌ها، خبری از اجرایی شدنشان نیست و در همان مراحل اولیه‌ی ارائه‌ی لایحه معطل مانده‌اند.


انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه‌طباطبایی (ره) باتوجه به تأکیدمجدد مقام معظم رهبری بر به نتیجه نرسیدن این سیاست‌ها، ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • شورا‌ها نماد تجلی خرد جمعی هستند
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • شوراها حافظ منافع مردم و نظام هستند
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهری را عملیاتی کند
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم