Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، مریم مقیمیان رئیس مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد گفت: آزمون صلاحیت بالینی و آسکی شامل یکسری از ایستگاههای زمانبندی شده است که در آن دانشجویان از یک ایستگاه به ایستگاه دیگر حرکت می کنند. در هر ایستگاه از دانشجو خواسته می شود قبل از رفتن به ایستگاه بعدی وظایف کلینیکی پیش بینی شده را انجام داده و مهارت عملی وی توسط ارزیاب مستقر در ایستگاه به وسیله چک لیستهایی ارزیابی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد ایستگاهها بر حسب تعداد دانشجویان و اهداف یادگیری مورد ارزیابی توسط مناطق آمایشی انتخاب و چینش لازم صورت می گیرد.

وی افزود: معمولاً سه نوع ایستگاه وجود دارد که شامل ایستگاههای عملی، ایستگاههای سوال جهت بررسی قضاوت بالینی و ایستگاهای استراحت زمان بندی است. زمان توقف در هر ایستگاه ۴ الی۸ دقیقه بوده که دانشجویان با توجه به محدودیت زمانی باید زمانبندی دقیقی برای پاسخگویی داشته باشند.

مقیمیان گفت: این آزمون به صورت سنتی و با نصب برگه سوال در ایستگاه‌ها و نظارت مستقیم ارزیاب صورت می‌گیرد و طی فراخوان فیزیکی اپراتور دانشجویان در بین ایستگاه‌ها جابجا شده و آزمون می‌دهند.

رئیس مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی واحد نجف آباد گفت: با راه اندازی سامانه مدیریت هوشمند آزمون‌های صلاحیت بالینی کلیه ایستگاههای آزمون‌ در مرکز مهارتهای بالینی مجهز به سامانه کامپیوتری شده که امکان ارسال سوال از سامانه ادمین بر روی سیستم‌های موجود در ایستگاههای آزمون و دریافت پاسخ کتبی از طریق سیستم فراهم شده است. همچنین می‌توان با هر دانشجو یا ارزیاب در هر ایستگاه به صورت خصوصی و با کل ایستگاه‌ها به صورت عمومی برای تذکر و یا فرمان جابجایی بین ایستگاه‌ها تماس صوتی برقرار کرد.

وی گفت: مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اولین مرکز مهارتهای بالینی در دانشگاه آزاد اسلامی است که به این سامانه مجهز شده است. این واحد دانشگاهی آمادگی دریافت سفارش و راه اندازی سامانه در سایر مراکز مهارتهای بالینی دانشگاهها و موسسات آموزشی را دارد.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1109178 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد دانشگاه آزاد اسلامی مهارتهای بالینی واحد نجف آباد ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۰۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری وهفته بزرگداشت مقام معلم میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در مصلای نماز جمعه رودسر برپا شد.

این میز خدمت به‌منظور پاسخگویی مطلوب به شهروندان میز خدمت با حضور اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه در مصلای نماز جمعه شهرستان رودسر برپا شد.

بهمن پنجعلی‌زاده مرسه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خانواده بزرگ و شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی بوده که خدمات فراوانی در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ ارائه کرده و به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه غیر دولتی جهان منشأ خدمات ویژه‌ای در زمینه‌های مختلف علمی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی به کشور بوده و تأثیر آن بر توسعه علمی کشور بر هیچ کس پوشیده نیست.

میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش پس از خطبه‌های نمازجمعه با هماهنگی دفتر امام جمعه به مدت یک ساعت در مصلای شهرستان رودسر بر پا شد و نمازگزاران حاضر موضوعات خود را به شکل مستقیم با مسؤلان این دانشگاه در میان گذاشتند.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در تاریخ ۲۴ بهمن سال ۱۳۸۲ به دنبال درخواست‌های مردمی و پیگیری شخصیت‌های علمی و فرهنگی شهرستان به عنوان مرکز زیر نظر واحد لاهیجان با پذیرش ۱۰۰ دانشجو در یک ساختمان استیجاری راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد و در یال ۱۳۸۶ به واحد مستقل دانشگاهی تبدیل شد، هم اکنون این واحد دانشگاهی در زمینی به مساحت ۵ هکتار و ساختمان آموزشی به مساحت ۷ هزار متر مربع با بیش از ۵۰ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و ۶۵۰۰ فارغ‌التحصیل نقش بسیار مهمی در توسعه فضای علمی، آموزشی و فرهنگی شهرستان‌های رودسر و املش ایفا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود