Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، شهلا روزبهانی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد از راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی کسب و کار خانگی در سمای نجف‌آباد برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

روزبهانی در هجدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با اشاره به تحولات ساختاری اخیر در زمینه تبدیل و ارتقای آموزشکده های فنی و حرفه ای سما به دانشکده های مهارت و کارآفرینی خاطرنشان کرد: این تغییر رویکرد به عنوان یک رویداد ملی به منظور استفاده از ظرفیت‌های جدید در توسعه مهارت آموزی و فراهم شدن زمینه اشتغال فارغ التحصیلان این دانشکده، از ابتدای سال تحصیلی آینده اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این تحول به جهت ارتقای جایگاه آموزشکده ها به دانشکده، اتفاق ارزشمندی است و توسعه مهارت های کارآفرینی با رویکرد و اهداف مشخص، محور فعالیت این دانشکده‌ها خواهد بود.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی واحد نجف‌آباد با اشاره به اینکه مدارس عالی مهارتی یکی از ارکان مهم دانشکده های مهارت و کارآفرینی است، گفت: تاکنون دو مدرسه عالی مهارتی در این واحد مجوز فعالیت اخذ کرده است و تاسیس مدرسه عالی مهارتی کسب و کار خانگی به عنوان اولین مدرسه در این زمینه در کشور و سومین مدرسه عالی مهارتی واحد نجف‌آباد خواهد بود.

لزوم توجه به اقتصاد ناشی از کسب و کار خانگی

 روزبهانی افزود: توجه به اقتصاد ناشی از کسب و کار خانگی یکی از ارکان اقتصاد کشورهای مختلف به خصوص  درکشورهای توسعه یافته است که می تواند بخش عظیمی از جمعیت هر کشور را در جهت توسعه اقتصادی به کار گیرد.

وی مطرح کرد: راه اندازی مدرسه عالی مهارتی کسب و کار خانگی می تواند با توانمندسازی قشر جوان و همچنین زنان خانه‌دار، عملاً آنان را وارد چرخه اقتصادی کشور کند.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، مهارت افزایی و ارتقای دانش حرفه ای در زمینه کسب وکارهای خانگی، حمایت از مشاغل کوچک خانگی و دانش بنیان بر مبنای کاهش نرخ بیکاری، رشد و توسعه مدرسه عالی در رشته‌های مرتبط با حوزه کسب وکار، کارآفرینی در افق بلند مدت و مشارکت در رشد و توسعه اقتصادی استان اصفهان را از چشم اندازهای مدرسه عالی مهارتی کسب وکارهای خانگی عنوان کرد.

وی، توجه به نیاز بازار کار در حوزه کسب و کارهای خانگی، آموزش عمومی و تخصصی افراد جامعه در ابعاد مختلف مشاغل خانگی، تربیت نیروی متخصص در رشته های مختلف با توجه به نیاز جامعه، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، معلولین و سایر گروه های آسیب دیده اجتماعی به منظور راه اندازی کارگاه های خوداشتغال و ادای مسئولیت اجتماعی مجموعه به عنوان یک واحد علمی و دانشگاهی در راستای افزایش سواد شغلی، ارتباطی، تربیتی، تحلیلی و علمی عموم افراد جامعه را از جمله ماموریت های مدرسه عالی مهارتی کسب و کارهای خانگی برشمرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با اشاره به نزدیک بودن آغاز سال تحصیلی جدید و احتمال بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس به صورت حضوری، بر لزوم ایجاد تغییر در شرایط به نسبت دو سال گذشته تاکید کرد و افزود: با توجه به ارائه آموزش‌ها به صورت مجازی در سه ترم تحصیلی گذشته، باید با انجام پیش‌بینی‌های لازم، آمادگی مطلوب برای شروع سال تحصیلی ایجاد شود.

امیررضا نقش با تاکید بر لزوم تبدیل تهدید ویروس کرونا به فرصت گفت: در شرایط ایجاد شده به واسطه فراگیری ویروس کرونا، تجربیات گرانبهایی به دست آمد و در همین راستا باید الگوهای آموزشی در کشور نسبت به گذشته تغییر پیدا کند و نوآوری‌هایی در آموزش رقم بخورد.

وی اضافه کرد: با توجه به فراگیری ویروس کرونا در جهان و چالش‌ها و تهدیدهای مرتبط با آن، مراکز آموزشی بزرگ دنیا به فکر استفاده از بسترهای فناوری اطلاعات در دوران پسا کرونا افتاده‌اند.

نقش مطرح کرد: استفاده از بسترهای فناوری اطلاعات به عنوان یک فرصتی که از دل تهدید بیرون آمده است می تواند به صورت یک تحقیق و پژوهش در نظر گرفته شود که باید از جانب متولیان آموزش کشور، در جهت ارتقاء و نوآوری در آموزش و پژوهش مورد توجه قرار گیرد.

پیمان شاهپوری رییس اداره آموزش فنی ‌و حرفه‌ای و کار دانش اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: سمای نجف‌آباد از نظر تعداد رشته و هنرجو سهم بالایی از آموزش ها را پوشش می دهد.

شاهپوری با قدردانی از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و مجموعه سما به لحاظ فراهم کردن شرایط استفاده دانش‌آموزان از امکانات مطلوب گفت: مرکز سمای نجف آباد علاوه بر مجموعه مدارس در زمینه آموزش های مهارتی و توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای هم عملکرد بسیار خوبی داشته است.

وی افزود: راه اندازی مدرسه عالی مهارتی کسب و کار خانگی در این مرکز نیز یکی از طرح‌های خوب و مورد نیاز شهرستان، استان و کشور است.

رییس اداره آموزش فنی ‌و حرفه‌ای و کار دانش اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان خاطر نشان کرد: بیماری کرونا تهدید و فرصت را توأمان ایجاد کرده است و باید با تهدید آن مقابله و با استفاده از فرصت های ایجاد شده، نقاط ضعف را پوشش دهیم.

شاهپوری اظهار کرد: با توجه به بررسی های به عمل آمده در مجموعه آموزش مجازی، این نتیجه مشخص شد که از نظر زیرساخت‌های لازم که زیرساخت فیزیکی و نیروی انسانی را شامل می شود دارای ایراد و اشکال هستیم و تقاضا داریم مجموعه دانشگاهی کشور به ویژه واحد نجف آباد به عنوان کار تحقیقاتی در این زمینه ورود پیدا کند.

رییس اداره آموزش فنی ‌و حرفه‌ای و کار دانش اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان تشریح کرد: موضوع روش های آموزش مجازی در دروس کارگاهی، تعیین ابزارهای لازم برای ارائه آموزش های مهارتی و همچنین تعیین استانداردهای آموزش مجازی می تواند به‌عنوان سرفصل‌های این تحقیق و پژوهش در نظر گرفته شود تا در صورت ادامه یافتن شرایط موجود و یا حکم فرمایی دوباره آن بتوانیم پوشش تحصیلی لازم را ایجاد نماییم که این مهم کمک بسیار خوبی به مجموعه آموزشی کشور خواهد بود.

قدردانی از تعامل دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد و مجموعه سما

سیدرضا موسوی‌زاده مدیر آموزش و پرورش شهرستان نجف آباد نیز با قدردانی از تعامل ایجاد شده بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و مجموعه سما با اداره آموزش و پرورش تأکید کرد: طبق ارزیابی های صورت گرفته از مدارس در شرایط فراگیری بیماری کرونا، مدارسی در موضوع آموزش موفق بوده اند که با ایجاد بسترهای مناسب در زمینه آموزش‌ مجازی، خدمات مناسب‌تری را به دانش آموزان ارائه داده‌اند.

سیدرضا موسوی‌زاده با ارائه پیشنهاد تعامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با اداره آموزش و پرورش این شهرستان در زمینه بهره‌مندی از سامانه آموزش مجازی این دانشگاه در راستای کمک به دانش‌آموزان شهرستان، خواستار تشکیل کارگروه مشترک برای بررسی ابعاد آن شد.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1103545 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد مدارس مهارتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد مدارس مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد واحد نجف آباد سمای نجف آباد آموزش و پرورش آموزش مجازی اداره آموزش راه اندازی حرفه ای آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۸۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد

جواد عبدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی محلی به همت دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، اداره‌کل میراث فرهنگی استان خراسان‌شمالی، شهرداری بجنورد و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی بجنورد در محوطه باز دانشگاه آزاد بجنورد برگزار شد.

وی بیان کرد: اسفند سال گذشته برای برگزاری این جشنواره جلسات متعدی با ارگان‌هایی همچون شهرداری، اداره‌کل میراث فرهنگی و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی استان برگزار شد تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های لازم این جشنواره را در روز معلم در دانشگاه برگزار کنیم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد تصریح کرد: طناب‌کشی، دوزپا، دارت، لی لی و هفت سنگ از جمله رشته‌های ورزشی بودند که دانشجویان و دانش‌آموزان زیادی بالغ بر دو هزار نفر برحسب علاقه‌مندی خود در این رشته‌ها شرکت کردند که پس از داوری مسابقات توسط مسئولان حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه به نفرات برتر نیز جوایزی اهدا شد.

عبدی با اشاره به برنامه‌های متعدد این جشنواره افزود: این جشنواره با استقبال بسیار خوب دانشجویان و دانش آموزان همراه بود و کانون‌های فعال دانشگاه نیز از جمله کانون دست آرا حضور پررنگی در این جشنواره داشتند.

وی ضمن بیان فعالیت‌های کانون دست آرا گفت: به همت دانشجویان فعال در کانون دست آرا دانشگاه آزاد بجنورد، در بازارچه فروش، دست ساز‌های دانشجویی نیز به عرض نمایش گذاشته شد که با استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان همراه بود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در این جشنواره برپایی سیاه چادر‌های عشایری بود که با پخت غذا‌های محلی، فروش محصولات لبنی محلی همراه بود.

عبدی با بیان اینکه این جشنواره برای نخستین بار به صورت دانشگاهی در سطح استان برگزار شده، افزود: جشنواره‌های اینچنینی به صورت جداگانه در استان‌ها توسط ارگان‌های متولی مختلفی برگزار می‌شود، اما این جشنواره با توجه به ماهیت فرهنگی و ورزشی که داشت برای نخستین بار در سطح استان و در سطح کشور در واحد دانشگاهی بجنورد برگزار شد.

وی ضمن قدردانی از حوزه تربیت‌بدنی واحد بجنورد و بخش فرهنگی و کانون‌های دانشجویی دانشگاه بیان کرد: باتوجه به پیگیری‌های لازم به دنبال این فرصت هستیم که چنین جشنواره‌هایی که موجب ایجاد شور و نشاط در بین افراد می‌شود را توسعه و گسترش دهیم تا بتوانیم علاوه بر ایجاد فضایی شاد و مفرح در راستای آشنایی و نزدیکی بیشتر جامعه دانشگاهی با فرهنگی بومی محلی گامی برداشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان