Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@09:00:08 GMT

ثبت ۷۰ طرح پژوهشی برون دانشگاهی در واحد نجف‌آباد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۶۵۹۷

ثبت ۷۰ طرح پژوهشی برون دانشگاهی در واحد نجف‌آباد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با اشاره به ثبت حدود ۷۰ طرح پژوهشی برون دانشگاهی در واحد نجف آباد، گفت: سال گذشته ۱۷ طرح برون دانشگاهی با ارزش ۲.۵ میلیارد محقق شد.

مهدی رفیعی امروز (دوشنبه- ۳ خرداد) در نشست خبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، اظهار کرد: واحد مستقل نجف آباد با ۱۰ دانشکده مصوب و ۱۳ مرکز تحقیقات که یکی در حوزه پزشکی و بقیه در دیگر رشته ها مشغول فعالیت است، یکی از بهترین مراکز دانشگاهی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کسب رتبه سوم کشور توسط مرکز تحقیقات پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، اخذ مجوز برای چهاردهمین پژوهشکده دانشگاه، فعالیت سرای نوآوری اختصاصی طلا و جواهرات از جمله اقدامات خاص این واحد است.

به گزارش ایسنا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، اضافه کرد: یک مرکز رشد ساخت تجهیزات پزشکی در دانشگاه فعال است که دارای شش هسته فناور و هشت واحد فناور است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۴۸ آزمایشگاه و ۶۹ کارگاه در دانشگاه نجف آباد، گفت: همچنین پنج کتابخانه با ۲۶۰ هزار جلد کتاب در واحد نجف آباد وجود دارد.

رفیعی به آخرین رتبه بندی های جهانی از واحدهای دانشگاهی اشاره کرد و افزود: واحد نجف آباد در رتبه بندی تایمز تنها دانشگاه آزاد کشور بین ۲۷ دانشگاه انتخاب شد که این رتبه بندی عنوان اثرگذارترین دانشگاه های جهان است.

وی با اشاره به درخشش واحد نجف آباد در رتبه بندی وبومتریک در چهار سال متوالی، گفت: واحد نجف آباد رتبه نخست استان و رتبه سوم کشور را در اختیار دارد.

وی افزود: واحد پژوهشی برتر کشور طی پنج سال متوالی و درخشش واحد نجف آباد با کسب ۹ رتبه در هشتمین جشنواره فرهیختگان از دیگر افتخارات این واحد است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد همچنین اضافه کرد: سال گذشته هفت عضو هیات علمی این دانشگاه به عنوان دانشمندان دو درصد برتر دنیا، بر اساس پایگاه داده های اسکوپوس انتخاب شدند.

وی در خصوص فعالیت های پژوهشی  این واحد در حوزه چاپ مقاله و کتاب، خاطرنشان کرد: طی سه سال گذشته، تعداد ۸۱۹ مقاله آی اس ای، ۱۱۳ مقاله اسکوپوس، ۶۵۳ مقاله علمی پژوهشی، ۲۱ ثبت اختراع، ۱۳۱ کتاب تالیفی و ترجمه در این واحد دانشگاهی ثبت شده است.

رفیعی با اشاره به ثبت حدود ۷۰ طرح پژوهشی برون دانشگاهی در واحد نجف آباد، گفت: سال گذشته ۱۷ طرح برون دانشگاهی با ارزش ۲.۵ میلیارد محقق شد.

وی ادامه داد: در طرح های برون دانشگاهی طرح های خوبی در حوزه فنی مهندسی تعریف شده که ازجمله آن، می توان به پروژه پرنده های عمود پرواز، پروژه موتورهای پیشران مکانیکی با صنایع دفاع اشاره کرد، همچنین در حوزه دوربین های اُپتیک، دانشکده مهندسی برق اقداماتی در دست اجرا دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در خصوص سرای نوآوری طلا و جواهر در واحد نجف آباد، اظهار کرد: پنج هسته فناور در حوزه طلا آماده همکاری هستند که حدود ۲۰ ایده فناور ارسال شده و در حال بررسی هستیم که در قالب مرکز رشد نوآوری طلا و جواهر مستقر شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پژوهش طرح پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامي واحد نجف آباد برون دانشگاهی سال گذشته رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۶۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد نوحه‌گر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در پانزدهمین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گرامیداشت هفته معلم، با تاکید بر نقش سیاستگذاری ستاد دانشگاه، گفت: اعتقاد داریم قدرت ستاد با واگذاری اختیارات به صف بیشتر خواهد شد و تمرکززدایی و واگذاری اختیارات از ستاد به صف، زمینه تحرک و پویایی و چابکی در کار را افزایش می‌دهد. البته این واگذاری با نظارت صورت می‌گیرد تا به درستی اجرا شود. انتظار می‌رود مسئولان صف دانشگاه هم از این اختیارات به نحو احسن استفاده کنند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن تجمیع ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: فرآیند اجرای کاهش ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران با طرح در قانون بودجه و بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی عملیاتی شد. تک ردیف شدن بودجه دانشگاه تهران باعث مدیریت مالی، انضباط مالی، عدالت و کنترل دقیق بودجه بین واحد‌های تابعه شده است و همچنین تجمیع شدن بودجه تفصیلی باعث تسریع در بررسی و تأیید آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران تصریح کرد: بعضی از واحد‌های دانشگاهی به دنبال این هستند که اختیار منابع مالی‌شان در اختیار خودشان قرار گیرد که ما هم استقبال می‌کنیم و مسیر باز است ولی بایستی به اندازه اختیاری که می‌گیرند مسئولیت‌پذیر هم باشند. این کار لازم است با دقت بالایی انجام شود و هر اعتباری که برای این واحد‌ها مصوب شد، بر اساس همان اعتبار برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خود را افزایش دهند.

 نوحه‌گر در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکت حداکثری واحد‌های دانشگاه در برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با ۹۰ سالگی دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که کهن‌ترین سنت دانشگاهی جهان متعلق به ایران است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اواخر فروردین ماه ۱۴۰۳ ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی در ایران زمین را با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران واگذار کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه فعالیت کارگروه‌های مربوط به برنامه‌های نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران از سه ماه قبل آغاز شده است، معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران را مکلف کرد تا به عنوان حلقه وصل واحد‌های دانشگاهی با ستاد برگزاری آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران که همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه دارد، مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان